escort gaziantep gaziantep escort gaziantep escort bayan antep escort izmir escort konya escort konya escort bayan sakarya escort sakarya escort porn
ankara escort balgat escort batıkent escort çankaya escort cebeci escort çukurambar escort demetevler escort dikmen escort eryaman escort gölbaşı escort keçiören escort kızılay escort maltepe escort mamak escort sincan escort tunalı escort yenimahalle escort

İnternet Erişim Kayıtları Aydınlatma Metni

DOĞAN KOÇ İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

(MİA CİTY HOTELS)

İNTERNET ERİŞİM KAYITLARI KAPSAMINDA KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ 

  1. VERİ SORUMLUSU 

Kişisel verileriniz veri sorumlusu sıfatıyla Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  (“Şirket”) tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir. 

Kişisel verilerinizin Şirketimiz tarafından işlenmesine ilişkin detaylı bilgilere, [www.miacityhotel.com]  internet adresinden kamuoyu ile paylaşılmış olan Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’ndan ulaşabilirsiniz. 

  1. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENME AMACI

Toplanan kişisel verileriniz, Kanun’da öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dahilinde toplu kullanım sağlayıcı olarak 5651 sayılı Kanun’dan doğan yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi ve ziyaretçi internet ağına erişimin sağlanması ve ziyaretçi kayıtlarının oluşturulması ve takibi amaçları başta olmak üzere, 

  • Şirketimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki ve teknik güvenliğinin temini faaliyetlerinin planlanması ve/veya icrası,
  • İnternet kullanımının sağlanması ve wi-fi hizmetinden faydalanılması,
  • İnternet erişim ve kullanım kaydının tutulmasına ilişkin yükümlülüklerin yerine getirilmesi,
  • Yetkisiz internet erişiminin önlenmesi, amaçlarıyla (“Amaçlar”) işlenebilecektir.
  1. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARILDIĞI TARAFLAR VE AKTARIM AMAÇLARI

Toplanan kişisel verileriniz, Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartlarına uygun olarak Amaçlar’ın gerçekleştirilmesi doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, , kanunen yetkili kamu kurumlarına ve yetkili özel kişilere aktarılabilecektir. 

  1. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN TOPLANMA YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ

Kişisel verileriniz Şirketimiz ile temas etmeniz halinde, kablosuz internet bağlantımız vasıtasıyla elektronik ortamdan toplanmaktadır. 

Ayrıca, kişisel verileriniz Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde düzenlenen hukuki yükümlülüklerin yerine getirilmesi ve meşru menfaat hukuki sebeplerine dayalı olarak toplanmaktadır. 

  1. KİŞİSEL VERİ SAHİBİ OLARAK KANUN’UN 11. MADDESİNDE SAYILAN HAKLARINIZ

Kişisel veri sahibi olarak Kanun’un 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun’a ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, 
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkması durumunda buna itiraz etme,
  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme. 

Yukarıda sıralanan haklarınıza yönelik başvurularınızı,[www.miacityhotel.com] adresinden ulaşabileceğiniz Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Veri Sahibi Başvuru Formu’nu doldurarak Şirketimize iletebilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.

onikişubat escort dulkadiroğlu escort karesi escort altıeylül escort balikesir edremit escort ilkadım escort bafra escort yunusemre escort akhisar escort turgutlu escort şehzadeler escort antakya escort iskenderun escort defne escort dörtyol escort kayapınar escort bağlar escort yenişehir escort tarsus escort toroslar escort yenişehir escort akdeniz escort silifke escort mezitli escort darıca escort körfez escort gölcük escort şahinbey escort şehitkamil escort haliliye escort siverek escort bosna escort selçuklu escort meram escort ereğli escort seyhan escort yureğir escort çukurova escort sarıçam escort ceyhan escort kozan escort kemer escort alanya escort lara escort side escort manavgat escort fethiye escort konyaaltı escort osmangazi escort görükle escort nilüfer escort yıldırım escort inegöl escort gemlik escort karabağlar escort bayraklı escort torbalı escort menemen escort çankaya escort mamak escort altındağ escort gölbaşı escort kızılay escort bor escort keşan escort